RGBteam


RGB team 2003 yılında, Kadıköy'ün müdavimi olan iki arkadaş tarafından kurulan web yazılım ve grafik tasarım ofisidir.

Kuruluş hikayesi ve işleyişi google ile benzerlik gösterse de yaptığı işin kazancı veresiye veren bir dükkana benzetilebilir. Fakat bu durum ekip çalışanları umutsuzluğa sürüklememekte aksine işlerine daha bir sıkı sarılmalarına sağlamaktadır. Tabi bunda veresiyelerinde bir gün nakite dönüşeceği hayali de yatmaktadır. (Umut fakirin ekmeği :)

Yaptıkları çalışmalarda ve gerçekleştirdiği projelerde özgünlüğe ve zamanlamaya önem veren RGB, çağımız bilgisayarcılarının en büyük sorunu zamana karşı kaybettiği her savaştan sonra "yenilen pehlivan güreşe doymazmış" şiarını kendine düstur edinmiştir.

Yaptığı çalışmalar iki tıkın ötesinde ve boyacı küpüne batırılıp çıkarılan işler olmayınca da "Zaman" kavramını kendilerine göre uyarlamanın daha doğru olduğu kanaatine varmışlardır.
Günümüz teknolojileri ve sosyal ağları en üst seviye de kullanabilen ekip üyeleri bunda asosyal bir yapıda günün 18 saatini bilgisayar başında geçirmelerine borçludurlar. (asosyal derken fazla mı abarttık ne?)

Şu an kuruluşun da onlara ilham veren Kadıköy'ün ara sokaklarında (Ara sokak dediğimize bakmayın. Ortamlara akmak için ofisten çıkmak yeterli:) home office benzeri bir çalışma ortamına sahiptir.

Mevcut müşteri portföyü neredeyse Osmanlı döneminden günümüze uzanan bir aile soyağacına benzeyen RGB team (müşterilerle çok mu samimi olduk acep?), sizin de bu yapı içerisinde içinizde dünya barışı ve kardeş sevgisiyle katılmanızı beklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder