İçerik Yönetimli Siteler (Yönetim Panelli Siteler)



WEB PANEL for BUSINNES PLUS | Login Ekranı 

İçerik yönetimli siteler (İçerik Yönetimi) (CMS) her boyutaki web siteleri için düşünülebilir. Bu tarz uygulamaların seçici unsuru site boyutu değil, güncelleme miktarıdır. Yani sitenizdeki sayfaları ne sıklıkla güncellemek - içeriğine müdahile etmek istediğinizdir.

İçerik yönetimi çözümlerimizde neyin ne kadar yönetileceğini siz belirliyorsunuz. Yani tamamiyle bir yönetim de isteyebilirsiniz ya da sayfa bazlı yönetim de.

Karmaşık değil, basit! Genel değil, size özgü!

Peki nedir içerik yönetimi? İçerik yönetimi e-posta gönderme kolaylığında olan formlarla sitenizin içeriğine (Yazı, Resim, Haberler, Ürünler, Fiyatlar, Dil desteği ve hatta tasarımına bile) müdahile etmenize olanak sağlayan sistemdir.
Biz RGB team web tasarım/geliştirme ekibi olarak size özgün içerik yönetimi sistemleri yapmaktayız.

Uzun vadede ucuz/uygun bir fiyat

Siteniz siz ne kadar isterseniz o kadar güncel olacağı için uzun yıllar yenileme/güncelleme maliyetiniz olmadan kullanabilirsiniz. Bu sistemle yapılan siteniz siz ilerde konsept tasarımını değiştirmek isteseniz bile aynı verileri hiç zahmetsiz kullanabilecektir.
İlk aşamada tanıtım sitelerinden daha pahalı dursada uzun vadede masrafı olmayacağı için aslında çok hesaplı sistemlerdir.

Güvenlik, Hız, Anlaşılır tasarım, tekrar kullanılabilir kod

İçerik yönetimi sistemlerimizin alt yapısını biz PHP ve MySQL kullanarak hazırlıyoruz. Kullandığımız bu teknolojiler barındırma maliyetini düşürmekte, güveninirliği ve işlem hızını arttırmaktadır (2 teknoloji de açık kaynaklıdır).
Teknik detay olarak belirtmek isteriz ki php kod yazımımız, nesne yönelimli (Object Oriented), dil standartlarınca formatlanmış ve daha sonra geliştirmesi açık olması amaçlı her metodu her değişkeni yorumlanmıştır.

Sonuç olarak yeni nesil web tasarımı içerik yönetimi demektir. Eğer siz de bir sayfada ufacık bir şeyi değiştirmek için bile tekrar tekrar ödeme yapmaktan yorulmuş, geliştiricilerin bu değişikliği yapması için beklediğiniz süreden sıkıldıysanız eski sitenizi ister tasarımını değiştirerek ister aynı tasarıma bağlı kalarak içerik yönetmli site haline getirelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder